Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 4 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 1000 medarbeidere på 42 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset.

Norsk Scania Mo i Rana

Mekaniker tunge kjøretøy

Ønsker du å jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler og busser, påbygg og hengerutstyr, har vi ledig stilling ved vårt serviceverksted i Mo i Rana.  

Vi søker medarbeidere med god teknisk innsikt, som er utadvendte, kreative og løsningsorienterte. Har du i tillegg godt humør og evne til samarbeid, kan du være den vi søker.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev som reparatør av tunge kjøretøy
  • Erfaring med reparasjon av tunge kjøretøy
  • Generelle dataferdigheter
  • Førerkort kl BE CE DE

Du kan være aktuell for stillingen selv om du ikke har alle de ønskede kvalifikasjonene, så ikke nøl med å søke! Har du erfaring fra lette kjøretøy, platearbeid, oppretting, landbruk- og anleggsmekanikk eller lignende, er du veldig interessant for oss.

Vi tilbyr faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid organisasjon, som legger vekt på utvikling av kompetanse og som forøvrig har konkurransedyktige betingelser.

Kontakt distriktssjef Stefan Åeng på tlf 97150556, for ytterligere informasjon.

For å søke stillingen se søknadsskjema i stillingsannonsen på www.scania.no, eller send søknad til ellen.guldberg@scania.no.

 

Søknadsfrist 24.07.2017.

Fylke: Nordland
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 24.07.2017
Arbeidssted: Mo i Rana
Hjemmeside: http://www.scania.no
Kontaktpersoner: Stefan Åeng
mob: +47 97150556