Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 4 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 1000 medarbeidere på 42 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset.

Norsk Scania Hamar

Oppretter / skadereparatør

Vi søker en selvstendig medarbeider til karosserioppretting av lastebiler og busser.

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev i karosseriarbeid, chassis påbygger eller fagbrev tunge kjøretøy.
  • Erfaring med reparasjon av tunge kjøretøy, platearbeid og oppretting.

Vi ønsker en medarbeider som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø ved anlegget.

Vi har førsteklasses fagfolk som du vil jobbe tett sammen med, og du får derfor god mulighet for egenutvikling og kompetanseheving.

Vi tilbyr bl.a. personlige og faglige utfordringer, gode pensjons- og forsikringsordninger, arbeid i en solid organisasjon, samt konkurransedyktige betingelser.

Kontakt gjerne verksmester Trond Opsal tlf. 94874331,  eller distriktssjef Bjørn Rønning, tlf. 95052412, for nærmere informasjon om stillingen.

For å søke stillingen se søknadsskjema i stillingsannonsen på  www.scania.no eller send søknad til ellen.guldberg@scania.no.

Søknadsfrist 24.07.2017.

Fylke: Hedmark
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 24.07.2017
Arbeidssted: Hamar
Hjemmeside: http://www.scania.no
Kontaktpersoner: Bjørn Rønning
mob: +47 95052412

Trond Opsal
mob: +47 94874331