Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 4 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 1000 medarbeidere på 42 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset.

Norsk Scania Narvik

Mekaniker tunge kjøretøy

Ønsker du å jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler og busser, påbygg og hengerutstyr, har vi ledig stilling ved vårt serviceverksted i Narvik.  

Vi søker medarbeidere med god teknisk innsikt, som er utadvendte, kreative og løsningsorienterte. Har du i tillegg godt humør og evne til samarbeid, kan du være den vi søker.

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Fagbrev som reparatør av tunge kjøretøy
  • Erfaring med reparasjon av tunge kjøretøy
  • Generelle dataferdigheter
  • Førerkort kl BE CE DE

Du kan være aktuell for stillingen selv om du ikke har alle de ønskede kvalifikasjonene, så ikke nøl med å søke! Har du erfaring fra lette kjøretøy, platearbeid, oppretting, landbruk- og anleggsmekanikk eller lignende, er du veldig interessant for oss.

Vi tilbyr faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid organisasjon, som legger vekt på utvikling av kompetanse og som forøvrig har konkurransedyktige betingelser.

Kontakt gjerne distriktssjef Frank Nystad tlf 91887143, eller verksmester Magne Eidstø tlf 99243483, for nærmere informasjon om stillingen.

For å søke stillingen se søknadsskjema i stillingsannonsen på www.scania.no, eller send søknad til ellen.guldberg@scania.no.

 

Søknadsfrist 25.10.2017.

Fylke: Nordland
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 25.10.2017
Arbeidssted: Narvik
Hjemmeside: http://www.scania.no
Kontaktpersoner: Frank Nystad
mob: +47 91887143

Magne Eidstø
mob: +47 99243483