Norsk Scania AS er en del av det internasjonale svenske konsernet Scania CV AB, en av verdens ledende produsenter av tunge lastebiler, busser, industri- og marinemotorer og selger av et omfattende utvalg servicerelaterte produkter og tjenester. Norsk Scania leverer lastebiler, busser og industri-marinemotorer, samt deler og servicetjenester for mer enn 4 milliarder kroner årlig. Selskapet har totalt 1000 medarbeidere på 42 serviceanlegg over hele landet og i det landsdekkende salgskorpset.

Norsk Scania Trondheim

Mekaniker tunge kjøretøy

Ønsker du å jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler, busser, påbygg og hengerutstyr, har vi ledig stilling ved vårt verksted i Trondheim.  

Vi søker medarbeidere med god teknisk innsikt, som er utadvendte, kreative og løsningsorienterte. Har du i tillegg godt humør og evne til samarbeid, kan du være den vi søker.

Ønskede kvalifikasjoner 

  • Fagbrev som reparatør av tunge kjøretøy
  • Erfaring med reparasjon av tunge kjøretøy
  • Gjerne erfaring fra oppretting/skade
  • Generelle dataferdigheter
  • Førerkort kl BE CE DE

Du kan være aktuell for stillingen selv om du ikke har alle de ønskede kvalifikasjonene, så ikke nøl med å søke! Har du erfaring fra lette kjøretøy, landbruk- og anleggsmekanikk eller lignende, er du veldig interessant for oss.

Arbeidstiden ved verkstedet i Trondheim er organisert med skift- og vaktordning.

Vi tilbyr faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid organisasjon, som legger vekt på utvikling av kompetanse og som forøvrig har konkurransedyktige betingelser.

Kontakt verksmester Ivar Stene tlf. 90174103 eller distriktssjef Geir Morten Brænne tlf. 91860125, for ytterligere informasjon.

For å søke stillingen se søknadsskjema i stillingsannonsen på www.scania.no/jobb, eller send søknad til ellen.guldberg@scania.no.

Søknadsfrist 30.10.2017. 

Sats på en framtid i Scania – og vi vil satse på deg!

Fylke: Sør-Trøndelag
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist: 30.10.2017
Arbeidssted: Trondheim
Hjemmeside: http://www.scania.no
Kontaktpersoner: Geir Morten Brænne
mob: +47 91860125

Ivar Stene
mob: +47 90174103