Norsk Scania AS Skøyen

Sentralbord- /resepsjonsmedarbeider med teamlederansvar

I Norsk Scania har vi kunden i fokus og nettopp derfor har vi valgt å beholde personbetjent sentralbord for våre 42 avdelinger i Norge.

Vår populære røst på sentralbordet gjennom mange år har dessverre bestemt seg for å flytte og vi har derfor startet arbeidet med å finne hennes arvtaker.

Sentralbordet med tilhørende resepsjon er lokalisert ved vårt hovedkontor på Skøyen. Avdelingen som består av 3 personer, inkl. teamleder, har førstelinjeansvar for alle innkommende anrop og skal sørge for at alle kunder blir håndtert på en god og effektiv måte. 

I tillegg til sentralbord og telefoniløsning har avdelingen ansvar for resepsjon med mottak av besøkende, innkjøp av rekvisita, postbehandling, registrering og vedlikehold av adgangskort for ansatte, samt diverse facility oppgaver som bestilling av håndverkere, generell ryddighet på kontoret etc.

Vi søker deg som er imøtekommende, handlekraftig og opptatt av å yte service. I tillegg til norsk, må du kunne beherske engelsk, både muntlig og skriftlig og ha god kjennskap til bruk av pc verktøy. Det er en fordel om du har kjennskap til sentralbordsystemer, samt erfaring med teamlederansvar.

Stillingen rapporterer til HR direktør og sentralbordet er i dag betjent fra kl. 07:30 - 17:00, fredager fra 07:30 - 16:00.

Del på:
Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
27.08.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Skøyen
Kontaktpersoner:
Ellen Guldberg
tlf: +47 22064533
Trude Indregård Brøndelsbo
mob: +47 90982686
Hjemmeside:
http://www.scania.no
Tilbake til toppen