Norsk Scania AS Salg Øst

Scania region øst

Leveringskoordinator, Drammen/Hønefoss

Vi søker en engasjert og entusiastisk leveringskoordinator tilknyttet våre salgs- og serviceanlegg i Drammen og Hønefoss.

Ansvarsområde

Som leveringskoordinator vil du ha ansvar for koordinering og oppfølging av alle solgte biler gjennom hele leveringsprosessen, fra planlegging av transport mellom ulike påbyggere og klargjøring på verkstedet, til visning hos Biltilsynet og overlevering til kunden. Brukte biler skal gjennomgås og markedsføres for salg, og du vil også være med å fremme salget av Scania lastebiler i distriktet.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har erfaring fra bil- eller transportbransjen, og du bør være mer enn middels interessert i lastebiler! Det er ønskelig at du har førerkort kl. BE, CE, og du må kunne bruke PC som arbeidsverktøy.

Dine egenskaper

Du må være strukturert og nøyaktig, systematisk og kvalitetsbevisst. Videre er vi opptatt av at du har stå-på-vilje, er sosialt omgjengelig og løsningsorientert. Liker du å jobbe selvstendig, har stor arbeidskapasitet og kan vise til tidligere resultater, kan dette være jobben for deg!

Vi kan tilby

Foruten konkurransedyktige betingelser, byr stillingen på gode muligheter for egenutvikling i et aktivt miljø, i et selskap med solid økonomi og klare målsettinger.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med salgssjef Steinar Westli, tlf. 40889334 / steinar.westli@scania.no. For å søke på stillingen, last opp søknad og CV under "Send søknad"-knappen til høyre.

Søknadsfrist 25.01.2019.

Del på:

Fylke:

  • Buskerud

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

25.01.2019

Arbeidssted:

Drammen/Hønefoss

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.scania.no

Adresse: