Transportnæringen er i kontinuerlig endring og utvikling, og for å møte en stadig økende etterspørsel ser Scania et behov for å styrke sin salgsavdeling med en fagekspert for bærekraftige transportløsninger. Vi ser for oss at du vil være en viktig støttespiller og veileder for både salgsapparatet og kunder ved å belyse muligheter og konsekvenser ved ulike transportløsninger.  Du vil delta på kundemøter med bærekraft på agendaen.

Den andre delen av rollen vil være å fungere som en støttespiller og ressurs i alt arbeid som er relatert til kommunale anbud. Det vil være avgjørende at du lykkes med å etablere gode prosedyrer for gjenbruk, slik at arbeidet med nye anbud kan gjennomføres så effektivt som mulig.

Hvem er du?

Du har en sterk interesse for fremtidens transportløsninger og motiveres av å kontinuerlig holde deg oppdatert på nye løsninger. Erfaring fra store anbudsprosesser og salg av kapitalvarer er en klar fordel. Du kommuniserer godt både på norsk og på engelsk, og har god økonomi- og forretningsforståelse.

Som person er du initiativrik, nysgjerrig og handlekraftig. Du drives av å utvikle både deg selv og menneskene rundt deg, og skaper lett relasjoner med andre. Din arbeidsmetodikk er strukturert og systematisk og du elsker å oppnå gode resultater.

Hvorfor jobbe hos oss?
  • Gode utviklingsmuligheter i et selskap med et sterkt merkenavn og markedsledende posisjon
  • Et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Sentralt beliggende kontorlokale på Skøyen i Oslo
  • Konkurransedyktige betingelser

Kontakt gjerne salgsdirektør Roy Dalen, 90048100 / Roy.Dalen@scania.no, eller vår rekrutteringsrådgiver i Orion for nærmere informasjon om stillingen.

Søk på stillingen: 
CV og søknad sendes:Søk her!
Frist:Snarest
  
  
Spørsmål om stillingen:
Kontakt:Silje Sandberg
Tittel:Rådgiver / Leder Research
Telefon:454 83 310
E-post:silje@orion.no
  
Kontakt:Kristian Knudsen
Tittel:Partner
Telefon:928 00 000
E-post:kristian@orion.no