Norsk Scania AS

Til vår sentrale avdeling for Fleet Sales søker vi nå en ny kollega.

Koordinator - Fleet sales

Avdelingen for Fleet Sales har en klar målsetning om å være markedsledende som leverandør av komplette biler til storkunder. Dette omfatter salg av lastebiler til flåtekunder, større kommunale og statlige anbudsprosesser. Avdelingen jobber i tett samarbeid med flere sentrale avdelinger i selskapet. 

Som koordinator vil du få ansvar for salgsoppfølging, planlegging og administrasjon av hele prosessen knyttet til kjøretøy. Arbeidet innebærer kommunikasjon og koordinering med påbygger, våre verksteder og sluttkunder.Dette inkluderer blant annet detaljer vedrørende montering, leveringstid, registering og overlevering av kjøretøyet. Du vil også holde i sluttfakturering, prognoseoppfølging, utarbeide og overvåke kostnadsanalyser og salgsprosjekter. 

Vi søker deg som har pågangsmot, er løsningsorienter og idérik. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, er opptatt av å bygge relasjoner og flink til å planlegge. Du har erfaring fra lastebilbransjen, gjerne fra påbygger, og dersom du har teknisk bakgrunn er det en fordel. Stillingen krever gode norsk-kunnskaper, både skriftlig og muntlig, og du må beherske engelsk. 

 Hvorfor jobbe hos oss?

  • Gode utviklingsmuligheter i et selskap med et sterkt merkenavn og markedsledende posisjon
  • En selvstendig og variert stilling.
  • Et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Sentralt beliggende kontorlokale på Skøyen i Oslo
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Kontakt salgssjef Odd Dalland, 90528248/odd.dalland@scania.no, eller salgsdirektør Roy Dalen, 90048100/roy.dalen@scania.no, for nærmere informasjon om stillingen.

For å søke på stillingen, last opp søknad og CV under "Send søknad"-knappen .

Søknadsfrist 31.06.2019.

 

 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

31.05.2019

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.scania.no

Adresse: