Norsk Scania AS Trondheim

Er du mekaniker, og klar for tungvektsklassen? Vi vil møte deg!

Mekaniker

Har du lyst på en jobb med store utviklingsmuligheter, et fantastisk arbeidsmiljø og flotte kollegaer? Hos Norsk Scania Trondheim søker vi nå en sprek og glad mekaniker som ønsker å være en av gjengen og en viktig del av vårt oppdrag: å holde tunge kjøretøy på veien så mye som mulig!

Din fremtidige utfordring
Sats på Scania, og Scania vil satse på deg! Hos oss vil du jobbe med service og reparasjonsarbeid på lastebiler, busser, påbygg og tilhengere. Som markedsleder har vi alltid fullt fokus på kundeservice i verdensklasse.

Hva sier våre medarbeidere om det å jobbe i Scania?
”Etter flere år som mekaniker fikk jeg muligheten til å prøve meg som gruppeleder på en av våre skiftgrupper. Etter sju år som gruppeleder på verkstedet gikk jeg over til jobben som kunderådgiver. De to siste årene har jeg jobbet på avdelingens økonomienhet og hatt ansvaret for fakturering av verkstedoppdrag. I tillegg til det har jeg oppfølgingsansvaret for noen av storkundene våre”. ”Jobben i Scania blir aldri kjedelig, og den byr alltid på nye utfordringer og muligheter”. Marius Antonsen, Kunderådgiver/driftskonsulent ved Scania Trondheim.

”Vi har sosiale sammenkomster der vi har aktiviteter som feks gokart, bowling, øksekasting og rodeo. Etter aktiviteten spiser vi middag sammen ute.” Sindre Holte, Lærling Tungvognmekaniker Trondheim.

Vi tilbyr også:

Interne kurs, opplæring og videreutdanning som f.eks: fagbrev
Konkurransedyktig lønnsnivå og gode pensjonsordninger
Arbeidstid: Skiftordning med fri hver tredje fredag. Ingen natt eller helgearbeid, fri julaften og nyttårsaften. Om sommeren har vi seks uker med jobb kun på dagtid. Påskeuka og mellomjula jobber vi kun dagtid, og ikke skift.
Sosiale sammenkomster
Julebord og sommeravslutning
Fri kantine der det serveres karbonader og pølse på mandager, nykokte egg på onsdager og nystekte vafler på fredager. Buffé alle hverdager. Det er varmmat for alle som jobber kveld.  

Hvem er så vår nye medarbeider?
I tillegg til god teknisk kompetanse ser vi gjerne at du er ryddig, strukturert, systematisk og løsningsorientert. Har du også godt humør og god samarbeidsevne? Da bør du virkelig komme innom til en kaffeprat!

Du kan også ta en smugtitt på denne filmen for å få et innblikk i hverdagen på Scania Trondheim: https://www.youtube.com/watch?v=cqNPFbESQ-0&t=5s

Øvrige ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring med reparasjon av tunge kjøretøy, landbruks- /anleggsmekanikk eller elektronikk
  • Fagbrev tunge kjøretøy er en fordel, men ingen forutsetning
  • Førerkort kl C/CE og gjerne D/DE er en fordel, men ingen forutsetning
  • Generelle dataferdigheter
  • Beherske norsk, muntlig og skriftlig

Føler du deg allerede som en på laget? Slipp det du har i hendene, og søk!

Del på:

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Arbeidssted:

Trondheim

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.scania.no

Adresse:

Torgardsvegen 13, 7093 Tiller