Norsk Scania AS Skøyen

Er du en drivende dyktig historieforteller?

Tekstforfatter

Er du en drivende dyktig historieforteller?
Trives du med å skrive alt fra korte nyhetssaker til lengre reportasjer? Har du kanskje et hjerte som banker litt ekstra for transport og bærekraft? Da håper vi du er den vi ser etter!
Markeds- og kommunikasjonsavdelingen søker nå en initiativrik tekstforfatter for å utvikle og styrke vår mangeårige og ledende markedsposisjon.

Arbeidsoppgaver:
Du får en sentral rolle i å fortelle og publisere historiene våre i ulike kanaler internt og eksternt – til vårt kundemagasin, i pressemeldinger, produkttester og innen internkommunikasjon.

Hvem er du?
Du skriver engasjerende tekster, har teft for hvilket innhold vi bør prioritere, og det er ønskelig at du har kjennskap til transportbransjen. Du er en lagspiller som aktiviserer alle de gode ressursene rundt deg for å få best mulig resultat. Det innebærer også at du gjerne bistår med å redigere kollegers tekster for å få dem til å skinne.


Hvorfor jobbe hos oss?
Hos oss får du personlige og faglige utviklingsmuligheter, og vi kan by på et internasjonalt nettverk og konkurransedyktige betingelser. Satser du på en fremtid i Scania, satser vi på deg! Vi lover at det blir spennende, hektisk og morsomt!


Arbeidssted sentralt på Skøyen i Oslo. Noe reise må påberegnes.


Sats på en fremtid i Scania – og vi vil satse på deg!

 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

30.11.2022

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

John Lauvstad

mob: +47 90684523

Hjemmeside:

http://www.scania.no

Adresse:

Drammensveien 159 0277 Oslo